Menu Sluiten

Over ons

Stichting Sociaal Ontmoetingscentrum Ommen, genoemd als Inloophuis, is een ontmoetings- en activeringsplek voor inwoners van Ommen en omstreken, opgezet in 2018 door een groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers.

Het huidige bestuur

Voorzitter:
Penningmeester:
Secretariaat:
Alg. bestuurslid:
Alg. bestuurslid:
Adm. ondersteuner:
Hennie Meulenkamp-Wermink
Gert Dunnewind
Geke de Lange
Alida Martens- Timmerman
Erna Prenger- Jansen
Corry Wessel- Kamphuis
Huiskamer

Visie

Stichting Sociaal Ontmoetingscentrum Ommen is een laagdrempelige en gastvrije ontmoetingsplek voor mensen die daar behoefte aan hebben. Het geeft mensen aandacht en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Het is een centraal gelegen, goed bereikbare plek waar voldoende ruimte en tijd is om elkaar te ontmoeten en om activiteiten te ontplooien.

Het SSOO biedt ruimte aan andere partijen om samen te werken en om elkaar te versterken.

Missie

Wij zijn er voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Wij willen inwoners een kans geven om in een ongedwongen sfeer met elkaar in contact te komen. SSOO is een plek waar mensen zich welkom moeten voelen, waar respect is voor elkaar en waar iedereen wordt gewaardeerd en gemotiveerd.

Het is een plek om een kop koffie of thee te komen drinken, informatie te halen, creativiteit te ontplooien en om mee te kunnen doen aan activiteiten.

Dit alles doen we vanuit de overtuiging dat iedereen mee moet kunnen doen en dat er een plek is voor iedereen, zodat we een belangrijke bijdrage leveren aan de lokale inclusieve samenleving.